Huidanalyse

Wie zou er geen mooie, probleemloze huid met een frisse uitstraling willen hebben?

Onze huid is meer en meer onderhevig aan de gevolgen van zonneschade, vervuiling van de omgeving, stress, enz. Dit alles laat sporen na op onze huid en kan zelfs een vroegtijdige huidveroudering tot stand brengen. Verborgen huidproblemen en pigmentafwijkingen, die met het blote oog niet waar te nemen zijn, zijn wel zichtbaar in de scan.

  • Hoe kunnen die opgespoord en opgelost worden?
  • Hoe kun je je huid goed verzorgen?
  • Hoe weet je of de producten die je gebruikt wel de juiste werking voor je huid hebben?

Het antwoord is: een goede huidanalyse met een huidanalyse apparaat.

Hoe wordt de huidanalyse toegepast?

De huidanalyse wordt toegepast met behulp van een uniek huidanalyse-apparaat, dat speciaal ontwikkeld is om de huid veilig en doeltreffend in beeld te brengen. Je kan de analyse zelf duidelijk mee volgen en zien hoe je huid werkelijk is. Deze huidanalyse is een prettige en leerzame belevenis!

Resultaat van de uitgebreide huidanalyse?

Je kan vertrouwen op een juiste beoordeling van je huidconditie. Indien je de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt , kan je via een regelmatige controle zelf je huidverbetering volgen. Je kan dan zelf nagaan of het gebruikte product wel voor jou werkzaam is.

Een gratis follow-up (meestal na 6 weken) is nodig om de resultaten van je verzorging te analyseren en eventueel bij te sturen.

Je huid is het grootste en unieke orgaan en verdient de beste zorg! Door de juiste producten op een efficiƫnte manier te gebruiken, kan je nu je huid optimaal verzorgen en fantastische resultaten bereiken.