Over mij

Ik ben Brenda van Dodewaard. Mijn liefde voor dit vak begon al in 1998, in mijn eigen praktijk in Amsterdam. Vandaag de dag woon ik in Nieuw Vennep en heb ik een salon aan huis.

Wat ik belangrijk vind is dat schoonheid van binnenuit komt. Daarom kan ik je voedingsadvies geven over hoe je van binnenuit een huid in balans krijgt in combinatie met een op jouw huid afgestemde huidverzorging. Dit resulteert tot een optimaal resultaat, want mooi van binnen, is mooi van buiten.

Farmona

Ik werk met reinigingsproducten en verzorgingsproducten van Farmona. Zij creƫren hoogwaardige cosmetica op basis van natuurlijke, plantaardige grondstoffen. De cosmetica wordt gemaakt onder toeziend oog van een ervaren en gepassioneerd team van technologen. Er wordt gewerkt met plantaardige ingrediƫnten en zijn bestanddelen van dierlijke oorsprong uitgesloten. Daarnaast zijn alle producten dierproefvrij en veilig voor het milieu.

Farmona heeft voor alle huidtypen een uitgebreid assortiment aan producten voor verschillende behandelingen gebaseerd op de behoefte van je huid.

Wat is er fijner dan jezelf eens te laten verwennen met de beste natuurlijke producten. Wat tijd voor jezelf en even helemaal weg uit de dagelijkse drukte en ontspannen weer naar huis. Doordat je lichaam en geest volledig tot rust komen, zorgt het direct voor een mooie, schone en stralende huid. Gun jezelf ook dat gevoel van uiterlijke en innerlijke balans.

In overleg kiezen we voor een behandeling die bij je past; een rijpere huid heeft een andere behandeling nodig dan een acne huid. Voor elke klant heb ik diverse specialistische behandelingen in huis waar je huid zienderogen van opknapt. Alisambre, een weldaad voor lichaam en geest.