Tips

Heideveld 7, Nieuw-Vennep

adviezen voor

Goede voetverzorging

Was de voeten zo min mogelijk met zeep en droog ze goed af, met name tussen de tenen.

Verzorg de voeten dagelijks met een verzorgende crème om droge voeten en kloven te voorkomen en de voeten zacht en soepel te houden.

Knip de nagels niet te kort en altijd recht af om problemen te voorkomen.

Zorg voor goed passende en het liefst leren schoenen, om knelling en druk op de verkeerde plekken of wrijving te voorkomen.

Door het lopen op slippers kan er meer eeltgroei ontstaan.

Draag 100% katoenen, zuiver wol of bamboe sokken, vanwege het feit dat deze beter vocht opnemen.

Bezoek regelmatig de pedicure om uw huid te onderhouden en te verwennen!

Brenda _Alisambre

Voetwerk – oefening

Je voeten dragen jou, dus het is van belang dat ze sterk en veerkrachtig zijn. Bovendien bestaan de voeten uit veel spieren en is het goed om die te versterken. Hier alvast één oefening die daarbij kan helpen:

Ga rechtop staan en zet de voeten op heupbreedte en trek tijdens een inademing alleen het midden van de voet, de voetboog’ op, terwijl de rest van de voet (teen en hiel) op de grond blijven staan. Laat bij een uitademing zakken en herhaal dit een paar keer.

Huidconditie

De huid is het belangrijkste en grootste orgaan en daar moeten we zuinig op zijn. Drink dagelijks voldoende water, wandel in de buitenlucht en eet gezond en afwisselend, want schoonheid komt van binnenuit.

adviezen voor

Goede huidverzorging

Reinig 2x per dag de ogen, het gezicht, hals en decolleté met een zachte reinigingsmilk die ook geschikt is voor de ogen!

Reinig en verfris daarna met een gezichtslotion om de laatste restjes reinigingsmilk te verwijderen.

Breng dan een oogcréme aan, van buiten naar binnen met de vingertoppen in kloppende bewegingen op de oogkas, niet te dicht bij het oog.

Breng dan ’s morgens een beschermende dagcréme aan en ’s avonds een nachtcréme of een serum, afgestemd op de behoeften van uw huid.

Af en toe een gezichtsmasker doet wonderen.

Bezoek regelmatig de schoonheidsspecialiste om uw huid te onderhouden en te verwennen!